Cricuri pneumatice

Olmec Logo

Spre deosebire de cilindrii pneumatici și hidraulici, aceste cricuri  încorporează diafragme de cauciuc și țesătură de înaltă rezistență, ceea ce înseamnă că nu au componente glisante cu garnituri.   Acestea fac ca cricurile  pneumatice Olmec să fie complet fiabile, puternice și fără întreținere.

 Sistemul telescopic intern, cu dispozitiv de oprire mecanică, asigură că plăcile de fixare nu se pot dezechilibra sau înclina. 

Sistemul de control pneumatic brevetat, asigura o coborârea mai ușoară a cricului fără încărcare, garantând și retragerea totală. Toate modelele sunt echipate cu supapă de siguranta setată la 10 BAR  și un dispozitiv de blocare pentru a împiedica coborârea cilindrului în timpul unei pierderi de presiune pneumatică. 

Atât versiunile portabile, cât și cele cu roți sunt prevăzute cu prinderi convenabile care permit acționarea butoanelor de ridicare / coborare în același timp. Alte caracteristici cheie ale cricurilor OLMEC sunt funcționarea silențioasă, capacitatea de operare în mediu prăfuit,  riscul de explozie minim,  precum si răspunsul rapid la ridicare.

Mai jos regăsiți atașat catalogul în limba engleză cu toate produsele din gama de cricuri pneumatice ale producătorului Olmec.

Nivel 1 – Nivel 2 – Nivel 3

Gama de cricuri pneumatice Olmec. J5p
J5P - Portabil - 2 nivele
Gama de cricuri pneumatice Olmec. J2P - 2 nivele
J2P- Portabil - 2 nivele
Gama de cricuri pneumatice Olmec. J3P - 3 nivele
J3P - Portabil - 3 nivele
Gama de cricuri pneumatice Olmec. J4P - 3 nivele
J4P - Portabil- 3 nivele
Gama de cricuri pneumatice Olmec. J8P - 1 nivel
J8P - Portabil - 1 nivel
Gama de cricuri pneumatice Olmec. J5MP - 2 nivele
J5MP- 2 nivele
Gama de cricuri pneumatice Olmec. J2MP - 2 nivele
J2MP -2 nivele
J3MP - 3 nivele
Gama de cricuri pneumatice Olmec. J4MP - 3 nivele
J4MP - 3 nivele
Gama de cricuri pneumatice Olmec. J8MP - 1 nivele
J8MP - 1 nivel